Møre og Romsdal fylkeskommune > Intranett > Fagavdelingar > Tannhelse > Nyheiter > Influensavaksine 2019/2020 - utgiftsdekning for tannhelsepersonell i den offentlige tannhelsetjenesten

Influensavaksine 2019/2020- utgiftsdekning for tannhelsepersonell i den offentlige tannhelsetjenesten

Influensavaksinasjon er frivillig, og arbeidsgiver dekker utgiftene dine dersom du velger å vaksinere deg.

Folkehelseinstituttet anbefaler årlig influensavaksine for tannhelsepersonell (jfr. veilederen «Faglige anbefalinger for smittevern i odontologisk praksis», 2018).

Utgiftsdekningen gjelder bare for vaksinen (legemiddelet) gitt i regi av kommunal helsetjeneste/fastlege (og ikke på apotek, bedriftshelsetjeneste e.l.)

For utgiftsrefusjon må du ta vare på kvitteringen og laste opp denne under utlegg i reiseregningsmodulen, Visma Expense. (Se beskrivelse nedenfor).

1. Åpne Visma Expense

Vaksine 0

2. Velg fanen Utlegg og velg "Refusjon vaksine"

Influensavaksine II