Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

IT

Velkommen til IT-seksjonen. Her finnes mer informasjon om oss og IT tjenestene i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Servicedesken når du på support@mrfylke.no eller på telefon 71280333, samt vår selvbetjeningsportal: selvbetjening.mrfylke.no 


Ikke bruk ny Outlook app for IOS og Android

Microsoft har sluppet en ny Outlook app for IOS (iPhone) og Android-baserte mobiltelefoner. Denne skal ikke benyttes for å behandle epost i Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

Nye verkty for samhandling

Møre og Romsdal fylkeskommune har den siste tida tatt i bruk ein rekke verkty for å lette samarbeid i og utanfor organisasjonen.

Les meir

Mer om bruk av Outlook-kalender og reservering av ressurser

Rom og ressurser skal nå bestilles via kalenderen i Outlook, les mer...

Les meir

Ressursreservasjon og kalenderdeling på skolene

Vi anbefaler nå at rom og ressurser bestilles via kalenderen i Outlook. De som bruker Outlook-klienten bør gå igjennom Outlook-leksjon nr. 18 i eLæringsportalen. Rommene finner du i Outlook sin globale adresseliste under vgs.<skolenavn>.<romnavn eller romnummer>    

  
Outlook er satt opp slik at alle tilsatte kan se overskriftene i kalenderne til hverandre. I Outlook er det mulig å dele kalendere med hverandre, slik at de du ønsker kan se også kalenderdetaljene i kalenderen din. Vi fraråder slik deling av kalender. Hvis man likevel velger å dele må man hele tiden være bevisst på hvem som har tilgang.

For mer info om Outlook, se mrfylke.no/epost

Les meir

Kontaktpersonar

Dagfinn Grønvik Dagfinn Grønvik
IT-sjef
71 28 01 49 /
Mob. 959 25 924
Send e-post