Møre og Romsdal fylkeskommune > Intranett > Støtteseksjonar > IT > Nyheter - IT > Nye elæringskurs i Outlook 2016

Dagfinn Grønvik Dagfinn Grønvik
IT-sjef

Nye elæringskurs i Outlook 2016

Før ferien ble det lagt ut nye læringskurs for Outlook 2016. Tre nye obligatoriske kurs i tillegg til relevante kurs er nå tilgjengelig. Les denne artikkelen for å få mer informasjon om kursene.

Logo Outlook 2013

Gå inn på elæringsportalen og velg "Outlook" for å finne de nye obligatoriske kursene. Du vil også få en melding i nyhetsstrømmen på intranettet om de nye elæringskursene:

elæringskurs Outlook

For å finne de andre relevante kursene i Outlook 2016, trykker man på "Vis flere relevante kurs for Outlook 2016", eller man finner kursene i oversikten "Relevante kurs" lenger ned på siden.

Som en start anbefales denne introleksjonen: Introduksjon til bruk av epost i Møre og Romsdal fylkeskommune

De tre obligatoriske kursene inneholder:

• Når skal vi bruke felta "Til", "Kopi", "Blindkopi", "Svar" og "Svar-til-alle"? Mange i fylkeskommunen får svært mye epost. Denne leksjonen vil gi noen gode råd om hvordan man skal sende epost slik at mottaker kun får den informasjonen som er relevant, eventuelt at mottaker kan sortere epost på en bedre måte.
  • Introduksjon til kalender: Kalenderen er et viktig verktøy for å planlegge arbeidet i fylkeskommunen. Kalenderen blir også enda mer viktig i tiden som kommer i forbindelse med nye telefoniløsninger der kalenderen blir brukt for å gi oversikt over hvem som er opptatt eller ledig.
  • Svar på møteinnkallinger: For å kunne bruke kalenderfunksjonen i Outlook på en effektiv måte er vi avhengig av at alle legger inn fravær i kalenderen og godtar eller avslår møter. I denne leksjonen blir kalenderhendelser gjennomgått.

Under "Relevante elæringskurs" finner du kurs om effektiv administrasjon av epost ved bruk av epostregler og mapper, adresseboka, epostsignatur, bruk av Outlook på mobile enheter og andre nyttige innstillinger. For de fleste i fylkeskommunen er epost et viktig verktøy og vi anbefaler at alle går gjennom både de obligatoriske og de relevante elæringskursene om Outlook.